Ontdek de pracht van Den Haag met onze Thaise Tuk Tuks! Onze citytour neemt u mee langs de historische en iconische bezienswaardigheden van de stad. 

Bekijk het Mauritshuis, waar kunst en geschiedenis samenkomen. Bewonder de wereldberoemde schilderijen en laat u betoveren door de verhalen achter elk kunstwerk.

Het Vredespaleis, een symbool van vrede en gerechtigheid. Voel de historische betekenis terwijl u langs de imposante muren rijdt.

Het Binnenhof wacht op u, het kloppende hart van de Nederlandse politiek. Ervaar de macht en praal van de plek waar beslissingen worden genomen die het land vormgeven.

Paleis Noordeinde, de werkplek van de koning, biedt een glimp van de koninklijke pracht. Zwaai naar de wachters en voel u even deel van de koninklijke entourage.

De Gevangenpoort vertelt een verhaal van misdaad en straf door de eeuwen heen. Luister naar de echo's van het verleden terwijl u langs dit voormalige gevangenisgebouw rijdt.

Dwaal door het Oude Centrum, waar elke straat en steeg zijn eigen verhaal heeft. Ontdek verborgen juweeltjes en laat u verrassen door de rijke geschiedenis.

De Haagse Markt, de grootste openluchtmarkt van Europa, biedt een kleurrijke ervaring. Proef de lokale lekkernijen en meng u onder de Hagenaars.

Langs de Hofvijver, waar de reflectie van de stad schittert op het wateroppervlak, vindt u rust en schoonheid midden in de stedelijke drukte.

Wandel door De Passage, het oudste winkelcentrum van Nederland, en bewonder de architectuur terwijl u geniet van een unieke winkelervaring.

Sluit uw tour af met een blik op de regeringsgebouwen* waar de toekomst van Nederland wordt vormgegeven. Voel de dynamiek van de stad die nooit slaapt.

 

Boek nu uw Tuk Tuk Citytour en beleef Den Haag op een manier die u nooit zult vergeten!

 

Bel 06 - 52 60 64 02 of neem contact met ons op via e-mail 
info@tuktuk-denhaag.nl